HOME
Publicerat den

Hej på eeeer! Nu är jag hemma igen, fanny och jag tog tåget igår kväll och sen dess har jag bara hållt på med moin packning och fixat saker hit och dit! Nu är jag iallafall hos mamma och ligger i soffan och bara tar det lungt. 
Har haft det riktigt bra på västkusten och bara kopplat bort allt och bara hängt med mina tjejor.Lite vet ni ju av vad vi har gjort osv och det får vara så, jag oprkar lixom inte skriva om allt vi gjort nu precis hehe. När Annalisa kommer hem sen ska jag låna hennes minneskort så då kommer iallafall alla systemkamera bilder! :)
Nu fortsätter sommarlovet ett par veckor till och mesta delen ska jag vara hemma, vi har några planer nu senare i veckan men vi har inte bestämt nått än..vi får se vad det blir!
Ikväll ska jag och Fanny iallafall jobba i speedway kiosken igen, det blir nog super, lite tråkigt väder dock.
SEn så måste jag hitta en present till pappa också,,hehe!
 
bjuder på en bild på halva (?) fanny, lol och mig från tåget igår!
 



ÖVALLEN
Publicerat den

 
 
Halluu people. Just nu sitter vi ute på annalists altan och har spelar kort hela kvällen. Dagen har varit riktigt rolig! Vi åkte till ljungskile först & handlade lite, sen åkte vi till övallen som typ är en fotbollsplan här på ön där dom har 7 kamp på så vinner man "medaljer" lol. Jag kom 3:a i stövelkastning & kula yey! Sen har vi badat & sprungit omkring lol. Jag är så sjukt rädD för maneter men än så länge har jag klarat mig! Dock har jag halkat & ramlat på cykeln ett x antal gånger heheh.. detta blev ett superlångt inlägg men nu är ni lite uppdaterade iallafall! På måndag kväll tar Fanny och jag tåget hem :)!



UDDEVALLA
Publicerat den

Hej just nu sitter vi på espresso house och fikar, vi har hängt i uddevalla & torp hela dagen och shoppat och gått på tivoli" :)
fanny & jag kanske åker hem på måndag så då kommer alla bilder sen i veckan! :) byeee



PIZZERIA
Publicerat den

(Funkade inte att ladda upp nån annan bild..)
Hej! Sitter just nu på en på en pizzeria i Ljungskile. Vi cyklade hit (!!) och ska köpa ben&jerrys och sen cykla hem. 7.2 km gogogo! Imorgon ska vi till grebbestad och se Anton ewald, yey! Har dock inte så mycket internet på ön så därför jag inte kommer blogga så ofta! Men ha det så braaa,puss



WE ONLY GOT OURSELVES TO BLAME
Publicerat den

Hejsan! Har packat & packat & packat idag. Imorgon åker ju Fanny och jag till Annalisa på västkusten! Äntligen alltså, behöver det som mest just nu och saknar henne så!! 
Först ska vi stanna under dagen i skara sommarland, har varit där en gång när jag var liten men kommer knappt ihåg något så det blir nog kul! Blir dock inte sp mycket uppdatering imorgon, kanske när vi är framme! Annars får ni ha det så bra, pusspuss



FOTBOLL & BRA VÄDER
Publicerat den

 
 
Hej! Sitter och kollar på fotboll just nu eheh. 1-0 till Sverige om någon ville veta :)
sov till typ tio och sen har jag duschat och ätit, wuuut. Är sjukt bra väder ute också, nästan 30 grader och så sitter jag inne! fårse vad som händer senare sen, puss&kram



LÖRDAGSKVÄLL
Publicerat den

 
Sitter och kollar på en apläskig/äcklig film med pappa så jag tror att jag dör snart. Den påminner mig om typ alla skräckfilmen jag sett på samma gång, usch! 
Drog hem till han idag istället eftersom jag åker på tisdag. vi grillade och sen städade jag mitt rum & packade upp. Imorgon har jag massa saker att göra! Hihi puss



YESTERDAY IS JUST A MEMORY
Publicerat den

 
 
Hej på er! Sitter och kollar på sommarkrysset just nu, har inte så mycket annat för mig. Var som sagt i knäppa förut med Emma, det blåste ganska rejält när vi kol dit men vi badade ändå och senare sen blev det sjukt varmt och en massa människo kom :)! Sen gick vi hem till henne och var där en stund sen drog jag hem. 
puss



STAN
Publicerat den

 
har varit på stan med mamma & Elin nu på förmiddagen, hittade en skjorta & ett linne! Bättre bilder får ni senare!:D
Vi åt på ubbes också, jag tog en tacopaj. 
Nu ska jag vidare till Emma och vi ska bada i knäppa, blir super! :D



FREDAG
Publicerat den

Hej! Kom hem vid kvart i sex, la mig direkt i sängen för var såå himla trött & frös. Vi badade inte för det var så hiimla kallt och blåste typ storm..
nu har jag precis ätit & snart ska jag hem till pappa en sväng och sedan duscha. Hoppas ni har en bra fredagskväll peopleee.

alltså sorrysorry men jag har verkligen inga bilder, måste ta nya juuu!!




VÄSTANVIK
Publicerat den

hej! Mamma och jag är just nu hos hennes mosters stuga i Västanvik. Vi ska strax ner och bada ohsen får vi se lite! Dock så blåser det ganska mycket menmen! adioooos amigos




VICTORIAS SECRET
Publicerat den

Beställde bla dessa två bodymist från lyko.se i söndags. Igår trillade dom äntligen ner i brevlådan och dom luktar såååå gott! Har love spell sen innan (lutar också supergott!) och nu dessa två! Dom kommer nog anvädas mycket nu i sommar, föredrar bodymist före parfym just nu!
coconut passion luktar vanilj & kokosnöt och mango temptation luktar sött, fruktigt & fräsht!
 
man kan betsälla dom på lyko.se och dom kostar 119:-/st!



NOW YOURE JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW
Publicerat den

heeeej! Idag har jag inte haft tid att blogga helt enkelt. Började dagen med en pw as always (no jk) med Elin sen på förmiddagen gjorde jag inte så jättemycket. Cyklade med mamma till ica och sen drog jag till pappa. Fanny och jag badade i poolen i ca en timma haha! Jag som bara brukar kunna bada i typ 20 minuter...
Sen klättrade vi lite i ett träd i försök om att få ner några körsbär, gick väl sådär men några fick vi! :D
När Fanny drog cyklade jag hem till mamma igen och sen har jag inte gjort så jättemycket. 
 
Imorgon kanske jag hänger med mamma till hennes moster som bor en bit ifrån här, typ ute på landet nånstans..hehe.
Ska försöka fixa några tidsinställda inlägg också! Puss och kram!
 
 
 



POOLPARTY
Publicerat den

har hängt i hos pappa med Fanny hela dagen, vi har bara solat & badat & ätit & skrattat hela eftermiddagen, hehe! Det har inte hänt så mycket mer och just nu väntar jag på mamma, vi ska grilla yey! hörs ikväll/imorgon kompisar! :)




WEDNESDAY MORNING
Publicerat den

Hej! Följde inte med på pw imorse för jag har såna jäklans skoskav så kan knappt gå :( så stannade hemma, gjorde frukost & så har jag fixat mig! Nu väntar jag på Fanny som ska vakna, kanske skulle träffa henne idag heheh. Hoppas verkligen att det blir lite varmare!

Har tyvärr inga bilder just nu, måste verkligen ta lite nya (!) heheh...




up in the blue sky
Publicerat den

Har inte alls mått bra idag, alltså psykiskt. Har tänkt väldigt mycket & det resulterar bara i att jag mår illa. Vet inte vad jag ska göra åt saken. Har också varit väldigt trött (typ senaste veckorna) så orkade inte träffa Emma :(
så har inte gjort så jättemycket, bara följt med dom andra och plockat blåbär som sagt.
imorgon får vi se hur jag mår & vad jag hittar på.




up in the blue sky
Publicerat den

Har inte alls mått bra idag, alltså psykiskt. Har tänkt väldigt mycket & det resulterar bara i att jag mår illa.  Vet inte vad jag ska göra åt saken. Har också varit väldigt trött (typ senaste veckorna) så orkade inte träffa Emma :( 
så har inte gjort så jättemycket, bara följt med dom andra och plockat blåbär som sagt.
imorgon får vi se hur jag mår & vad jag hittar på.



16 JULI
Publicerat den

Hej vänner! Vaknade vid halv nio och gick genast ut på en pw med mamma och Elin. Dock så var vi lite skadade sen gårdagen så vi gick inte så supersnabbt. Nu är vi påväg till skogen för att plocka blåbär lol. Får se hur det gååår hehe. Senare sen träffar jag nog Emma, puss&kram!




MY NEW BLOG
Publicerat den

Heeeej! I made it! Nejmen typ, nu tror jag att dom största delarna är på plats och sen kommer det ju såklart småändringar lite då och då!
För er som är helt nya HEJ! Jag bestämde mig för att flytta över min blogg hit till blogg.se för att man kan ha mer personliga designer och göra lite som man vill. Dock så suger jag på blogg.se och jag hittade ingen som ville hjälpa mig att göra en design så nu har jag en "gratisdesign" som jag bara ääälskar! tjejen som gjort den är superduktig! Ni borde verkligen kika in på henes designer (finns länk i menyn!)
 
Jag kommer blogga om lite allt möjligt och jag hoppas verkligen ni kommer gilla min blogg! Jag ska försöka att ha med fler bilder och blogga oftare än förut :) 
 
Men ni får ha en bra dag, p&k
(och bara för att jag sitter vid min systers dator har jag inga bilder haha, sorry!!)
 



Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Mitt första inlägg.