NÄSTA:GÖTEBORG
Publicerat den

Hej! Sitter i bilen påväg till Göteborg, äntligen! Skulle gissa på att vi är strax utanför Jönköping just nu. Har precis snackat med Fanny en stund, kommer sakna alla hemma! Är dock varken rädd eller nervös för att flyga men det hinner jag väl bli! Annars händer inte så mycket, planet går inte förns halv 7 ikväll och kommer fram vid halv 11! Men ska försöka blogga när vi är på Landvetter, p&k
 



FEELS GOOD
Publicerat den

bild från igår, Annalisa i jag pw:ade i ca 1,5/2 h eheh biff eller vaaad lol.
 
 
hallåååå! Idag är det fredag vilket betyder heelg, woppa. Nejmen, gick till två idag ungefär och har seriöst haft fullt eden dess. Har packat, åkt hit & dir för att hämta & köpa saker, pluggat som en tok och lagat mat. Känner mig rätt aptrött nu men jag har fortfarande saker kvar att göra. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt imorgon, kommer nog bli ganska korta inlägg men ändå :) ska försök. Komma påföser inlägg till veckan också, har tidsinställt 4 st tror jag! :D hörs imorgon! 



THURSDAY
Publicerat den

hejsan! en helt vanlig torsdag i skolan idag. Gick inte så superlänge, direkt efter skolan gick jag till pappa och packade lite dock går det väääldigt segt heheh. Har inte gjort så mycket mer, ätit och lyssnat på musik. Tycker det är såå skönt att vara hemma själv haha! 
Bara två dagar kvar nuuuu, woppa!!
Senare sen ska jag försöka hinna med en pw och göra lite läxor, men ni får ha en bra kväll! :)
 
 
 
 



28 augusti
Publicerat den

Hej på er! Sitter hemma hos pappa just nu, hade tänkt att börja packa lite och blogga hehe! 
Dagen har gått ganska snabbt så det var skönt! Ikväll ska annalisa fanny och jag på bio, one directions film ;) kan inte säga att jag är taggad för det direkt, eller jo för själva filmen men inte att gå på bio..men det beror på mig själv! 
Jaja nu ska jag äta något tror jag, kanske uppdaterar mer sen! :)
 
 



am i wrong?
Publicerat den

 
Hej! Jag lever fortfarande heheh. Bloggen har stått lite still dom senaste dagarna men som sagt går vi till 2/3 varje dag, sedan har jag varit med kompisar och gjort läxor. har inte haft tid och detdär är inte så jättekul att blogga om tycker jag :) sen så har jag ingen bra fungerande dator hos mamma vilket gör att jag inte kan fixa andra inlägg..
jaja, på lördag åker jag till bulgarien och är borta i en vecka vilket betyder att det kommer bli ännu sämre uppdatering! Nejmen dessa dagar som är kvar ska jag verkligen försöka mitt bästa att fixa så många inlägg som möjligt, har inte ens börjat packa än så ni förstår nog att jag är lite upptagen lol. 
 
lovar att blogga imorgon! :D



dom säger att våra drömmar är för stora
Publicerat den

 
Hejsaaaan!
Gårdagen var en ganska lång & jobbig dag, det var väldigt mycket folk eftersom det var nollning också. Efter första skolveckan så var jag rätt aptrött redan vid nio och mina knän värkte värre än någonsin haha.
Det var iallfall väldigt kul, vi fick autograf & pratade med oscar zia och tog en bild med david lindgren :)
 
idag är jag halvt vaken och halvt sover typ hehe, ska strax äta och sen gå bort till mamma en stund, hörs senasreeee.
 
 



kondition
Publicerat den

hoppas ni fick lite tips på vad man kan göra för att träna upp konditionen. Dessa är ganska vanliga och så men grejen är den att alla funkar väldigt effektivt! Jag har sprungit på löpbandet i tre dagar nu (som bilden) och märker redan skillnad! Många tror nog att det tar lång tid men om man har tålamod och tränar regelbundet så kommer resultaten snabbt! :)
vet att jag låter som om jag är världens träningsexpert men nej, delar bara med mig av mina tips! :)
 



im over yesterday
Publicerat den

heeeeej! torsdag idag och snart fredag yeeey! första veckan avklarad :D
var först i skolan tills ca tre sen gick annalisa och jag hem till henne och jag hjälpte henne att färga håret, har aldrig ens hållt i hyrfärg typ hahah. var sjukt nervös innan men jag tyckte det blev helt ok! Vi får se imorgon om det syns nåt..:)
Senare åkte jag hem, städade lite och nu har jag precis tränat & duschat och sitter och äter. Har skrivit detta inlägg jättesnabbt för är himlans stressad. Känns som om jag har 100 saker att göra eheh. 
 
Imorgon ska vi iallafall på rix fm festival igen, ska bli så sjuuuukt kul, kommer tidsinställa ett träningsinlägg så kika in här under dagen! puss och kram.
 
 



FÖRSTA DAGARNA
Publicerat den

Hejsan på er! Nu har tre dagar i skolan passerat och allt är som det brukar! Anledningen till att bloggen står lite still emellanåt kan ni nog förstå, jag slutar runt två/tre varje dag! men det löser sig nog i början är det lite svårt att få ihop allt hahah.
Idag slutade vi relativt tidigt iallfall, kommer dock inte ihåg när..annalisa och jag gick till stan & kika runt lite, köpte bara ett vanligt linjerat block från bokia! 
 
Idag är det föresten bara 10 dagar kvar tills jag åker utomlands, ska bli såååå skönt! Och i helgen har vi planerat in lite grjer också, ska bli superkul! 
 
hörs imorgon hörrni!
 
överglad typ..??
 



NEW IN|BAG
Publicerat den

Lindex, 299:-
 



MY NEW ROOM
Publicerat den

 
 
 
 
  
 
Som ni säkert läst så köpte vi en ny säng & nytt skrivbord till mig häromdagen, är så himla glad! En ny säng har jag velat ha lääänge hehe. inatt var första gången jag sov i den och trodde att jag skulle få ont i hela kroppen lagom till första dagen i skolan men så blev det inte, himla glad för det! Är iallfall rätt nöjd med mitt rum nu :D
 



FIRST DAY
Publicerat den

Hej! Har tagit mig igenom första dagen i skolan, känns både superjobbigt och lite skönt. Alla var sig lika och det var ganska kul att se alla nya sjuor & sexor hahah. Vissa var lite förvirrade...
Fick läxor av Ebba också, ville typ skjuta henne..men annars har det väl varit helt ok!
ska fixa lite andra inlägg nu som kommer upp senare och imorgon så håll utkik! :)
 
har ingen annan bild, sorryyyy.
 



RIX FM NORRKÖPING
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 



18 augusti
Publicerat den

 
Hej på er! Hade ingen som helst lust att sätta mig vid en dator igår och blogga så ja då blev det som det blev! 
imorgon börjar jag skolan och det innebär att jag har massamassa saker att göra idag. Ska först och främst ta mina saker och gå till pappa, sen måste jag träna, välja kläder tills imorgon, duscha, "hemmaspa" grej, blogga osvosv. Dock trivs jag bäst när jag har 1 miljon saker att göra heheh. Mer uppdatering kommer!! :D



21.55
Publicerat den

 
Hejsan större delen av dagen har spenderats med pappa i Linköping. Vi har köpt dn ny säng & skrivbord till mig, så glad!! Har nu en stoor och bred säng yeyeyey! Annars har det inte hänt så mycket, tog typ hela dagen att fixa med möblerna hehe. imorgon ska jag ner till stan med mamma för att se om jag hittar en ny väska, min gick ju sönder på festivalen :( 
jaja nu ska jag kolla på film, hörs imorgon! :)



Blicken mot himlen med lyckliga tårar
Publicerat den

Vaknade för ca en timma sedan och har typ ont i hela benen sen igår, shit vilken kväll alltså! Bästa på länge! 
Vi åkte tåg till Norrköping och kom dit tid tolv ungefär, vi letade upp ett matställe vilket blev en pizzeria, sen gick vi till subway och köpte med oss mackor till kvällen. När vi hittat scenen var det bara att vänta. Sålänge kunde man få alla möjliga gratissaker och några artister signerade. Jag och Fanny tog en bild med Miriam bryant! 
Sen när det väl börja var allt superbra, alla som uppträdde var jättebra! Tåget hem sen gick vid elva (det slutade nio) så vi gick på ett tivoli och såg både det ena och det andra och träffade glada människor lol. 
 
som sagt en superbra dag! :D
 
 
 
 



10 saker om mig
Publicerat den

1. Jag gillar varken torkad, varm eller konserverad frukt, usch.
 
2. Jag har alltid gillat vintern mer än sommaren fast nu är det både och lol.
 
3. Jag stack mig på en sån där taggfisk (som i hitta nemo) när vi var i Grekland.
 
typ sån.
 
4. Jag kan berätta samma sak för samma person typ 10 gånger utan att jag märker det, jäkligt pinsamt heheh.
 
5. Jag har aldrig åkt balder på liseberg.
 
 
6. Jag har bott i nästan 10 olika hus/lägenhet/radhus hohoho. (alltså sammanlagt,eller aa ni fattar nog)
 
7. Jag tycker småkryp är något av det äckligaste som finns speciellt myror.
 
8. Jag vill designa en egen smyckes/väsk eller klädkollektion!
 
9. Jag blir sur när jag inte ätit på länge hahah.
 
10. Jag tänker alltid mer på hur andra mår än hur jag mår.



TIPS: BRA APPAR
Publicerat den

 
WEHEARTIT:
 

Dom flesta känner nog till denna hemsida men jag tycker verkligen attman ska skaffa
appen om man inte redan har den! Snabbt & enkelt att få superfina bilder till mobilen!
 
 
PICLAB:
 
I den här appen kan man redigera bilder med effekter, typsnitt, ändra ljus
skärpa osv. Man kan även få superfina ramar ex helt runda, hjärtan osv.
 
 
RUNKEEPER:
 
Bara älskar den här appen! Man använder den när man tränar så man ställer in om tex cyklar, går, springer, åker skidor osv och sen kan man se hur långt man gått, hur många calorier man bränt osv. Superbra!
 
 
SQUAREGRAM:
 
i den här kan man redigera sina bilder med ljus/kontraster/skärpa osv. Och det är
även här ifrån man får den stora, tjocka vita kanten runt bilderna om ni sett det!
 
 
PS EXPRESS:
 

Tycker denna appen är superbra, också en redigerings app som har med ljus att göra! Bilderna
får väldigt bra skärpa så dom ser ut att vara tagna med bättre kamera än i mobilen oftast. 
 
VINE:
 

Och till sist har vi vine. Tror dom flesta vet vad det är men för er som inte vet är det en app där man lägger upp korta videoklipp, som instagrams video grej. Dock tycker jag vine är 100x bättre och det är väldigt roligt! Tipsar er om att skaffa den!



stressigt
Publicerat den

Hej på er! Sitter hemma i pyjamas och lyssnar på little things, bästa!
Måste igentligen packa ner det jag ska ha med mig imorgon och platta håret för det kommer jag aldrig hinna annars heheh.
Vi åker redan vid tio så det blir ingen sovmorgon! :(
Var ju som sagt med Fanny på gymmet förut och det roligt eller vad man nu säger..! Var ju första gången för mig haha, kände mig lite efter lol.
Men vi ska nog dit på fredag igen! Blir super! Men nu måste jag gå, har tidsinställt 2 inlägg imorgon, YEY!
 
 



Onsdagen den 14 augusti
Publicerat den

En bild från när vi senast var i Grekland lol.
 
Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost nu. dagens planer är inte så många, ska hänga med Fanny till gymmet bara i eftermiddag tror jag. Sen ska jag fixa inlägg tills imorgon också för då ska vi åka tåg till Norrköping och gå på rixfm festivalen! Ska bli grymt kul! :D 
 
hörs senare! puss



MOTIVATION
Publicerat den

  
 
  
 
   
 
  
 
 



13 augusti
Publicerat den

Hejsan! 
Har inte så jättemycket att säga eftersom det inte hänt så jättemycket idag. Har hjälpt mamma med lite saker bara och det kanske inte är det mest intressanta..
Ikväll ska Fanny och jag jobba igen, äntligen! Nejmen det är rätt roligt och så har vi inte setts på ett tag så vi har nog lite att snacka om skulle jag tro!
Innan det ska jag försöka hinna med en pw eller något i den stilen men allra först ska jag fixa några inlägg till er! YEY!
 
Är bara 6 (!!) dagar kvar till skolan också, börjar få lite smått ångest nu, vill inte komma tillbaka till alla lektioner och jobbiga människor som finns där hahah! :( Bara att tänka att det är sista året hela tiden så känns det lite bättre, sjukt taggad på gymnasiet!!
 
 
världens jobbigaste hund som aldrig vara med på bild :(



BATISTE:DRYSHAMPOO
Publicerat den

 
 
Hej! Var på stan med annalisa som sagt, vi kikade mest runt lite men jag köpte ett nytt torrshampo eftersom mitt är slut. Detta kostade 55 kr på kicks. Sen tog jag bussen hem och har inte gjort så jättemycket. Sitter just nu och äter och ska sen ut på en pw med annalisa tror jag! 
Har inte så jättebra tillgång till dator hos mamma så därför blir det lite segare uppdatering men jag hoppas det är okej! P&K



bullbak
Publicerat den

Detta har mamma och jag sysslat med på förmiddagen! Har även varit ute på långpromenad och hämtat Elin i stallet! Nu är jag hemma och ska prova min långklänning som har kommit (bilder kommer) och sen ska jag möta upp Annalisa på stan! Hopas ni har en fortsatt bra dag & fler inlägg kommer! :)



Blindfolded makeup challenge!
Publicerat den




10.56
Publicerat den

Hej på er! Hade tyvärr inte tid att blogga så värst mycket igår. Hängde hos annalisa på eftermiddagen vi spelade in en blindfolded makeup challenge som jag kan lägga upp här senare hahah..
Sen köpte vi frukt och cyklade till Platens grav, satt där och åt och hade det mysigt med våra andkompisar. Nej dom var typ galna..haha. Vi sparkade boll med några på hennes gård också till slut, sen cyklade jag heeela vägen hem när det var kol mörkt ute! 
 
Idag regnar det vilket är tråkigt, känns som att det är höst :( Ska iallafall försöka få med pappa till Ikea, vill verkligen ha ett skrivbord har jag kommit på haha. Vi får se hur det går! puss & kram
 
fett söt hatt!
 



W|BOYFRIEND JEANS
Publicerat den

Ska verkligen införskaffa mig ett par boyfriend jeans till hösten, tycker att dom från H&M är typ dösnygga så blir nog dom isåfall...
Dessa jeans är verkligen ett sånt plagg som antingen bara några kommer ha eller alla, haha. Bara att chansa och se! 
 



TRÄNAT
Publicerat den

 
har precis kommit ut från duschen efter att ha tränat i över en timma. Fokuserade på benen och gud, mina ben är helt döda, kunde knappt gå på löpbandet efter! 
Jag ska fixa inlägg om min träning lite senare, just nu testar jag vad som funkar bäst för mig osv. men det kommer! :) puss&kram



NEW IN|INFÖR BULGARIEN
Publicerat den

Hejsan! Sorry för dålig uppdatering idag men har inte haft någon som helst lust, dont know why :/
Har iallfall varit runt och handlat med pappa & elin idag, dessa saker köpte jag på rusta och dom kostar mellan 15-40 kr. Skolsaker får jag köpa någon annan gång! 
Har inga speciella planer för resten av lovet, ska inte bli någon sommarvärme heller tror jag inte, känns inte så jättekul direkt..haha. Vi får seeeee helt enkelt!
Puss och kram!
 



23 DAYS UNTIL BULGARIA
Publicerat den

Ändrade planer för kvällen! Vädret är ju inte alls roligt idag så vi bestämde att ta det kanske imorgon istället. Vi har planerat det här sen min födelsedag i juni men alla har varit upptagna hela tiden haha, och när vi väl kan försör vädret..:(
Jaja, ska försöka få med pappa och handla lite grejer som jag behöver inför Bulgarien istället, är ju faktiskt inte så långt kvar nu!! Kanske lite skolgrejer med, har inte tänkt så långt än haha..
 
puss & kram.
 
 



on the top of the world
Publicerat den

 
Hej på er! Vaknade vid nio idag och ja, har inte hunnit göra så mycket än,hehe. 
Dagens planer är att städa för ikväll kommer min kusin Bea hit och vi ska "grillkväll" typ, kommer nog bli mysigt!
 
nu ska jag fixa iordning mig och börja med städningen, hörs senare :)!



HOW ABOUT NOW?
Publicerat den

Hej på er! Nu har jag börjat komma igång, som vanligt. Bytt om, ätit och allt annat. 
Har även varit hos mamma och hämtat mina träningsskor för att nu ska jag börja träna igen! yey!! Nej men, har inte brytt mig alls på sommarlovet för var så himlans skoltrött i slutet och har behövt bara vila efter allt som har hänt lixom.
Men nu ska jag iallfall börja igen och hoppas att det håller i sig när skolan börjat också. Vet att jag behöver sjukt mycket motivation för att orka ut och springa och jag har som mest träningslust när jag ska gå och lägga mig, jättekonstigt. Men som sagt, nu kör jag iallafall!
 
  
 



BLOGS
Publicerat den

http://biancas.nu - http://andreaviktoria.blogg.se - http://tovewaldemar.se - http://nickys.se - http://hedenstedt.blogg.se
 
Dessa lite mer "vanliga" bloggarna läser jag dagligen. Alla är väldigt lika, speciellt dom tre översta! 
Alla fem bloggar om sin vardag, shopping, mode, smink, resor, tävlingar mm! Tycker verkligen ni ska kika in hos dom!



you pick me up when i fall down
Publicerat den

Hej bloggen!
Lyssnar på musik och fryser hehe. Finns det något bättre än att lyssna på musik när det är tråkigt väder ute? Ja det finns väl 100 andra saker som är mysigare men ni fattar haha.
Jag vet helt ärligt inte ens vad det är för dag idag haha. Trodde det var söndag eller onsdag först! 
 
Ikväll ska jag iväg till Fanny och spela kubb & grilla med dom vi bodde hos när vi var i Stockholm på 1D, ska bli riktigt roligt! Sen så ska annalisa och jag sova där också.
Efter det måste jag börja vända tillbaka dygnet, ska vara ute tidigt den här gången för är alltid försen haha så hinner inte vänja mig :( vill verkligen inte börja skolan än!! Tröstar mig med att det är sista året i grundskolan, behöver aldrig mer återvända sen! ;) ha en bra dag hörrni!
 
bild lånad fån annalisas blogg!
 



10-1
Publicerat den

10 saker du vill göra innan du dör- resa runt hela världen, skaffa barn, flytta till england, ha mitt drömbröllop, bli miljonär, skänka en stor summa pengar till cancerfonden, hittat mitt drömjobb, ha en walkincloset (lol), träffa one direction, tatuera mig.
 
9 saker om dig- jag gillar inte att lyssna på nya låtar som jag inte kan, jag hatar att sitta på varma stolar, jag dricker nästan aldrig cola längre, jag åker typ inga karuseller, jag är jättekräsen om allt men främst mat, jag är rädd för myror, jag gillar inte att förlora, jag pressar alltid mig själv, jag stör mig på sjukt mycket saker.
8 sätt att vinna ditt hjärta på- vara snäll, glad, framåt, vara omtänksam, gilla mig för den jag är, humor, bry sig om mig hela tiden typ haha, ge mig uppmärksamhet, hahhaha.
7 saker du ofta grubblar på- döden, cancer, vad jag ska äta, allt jag måste göra, mitt liv, mina beslut haha låter jätteseriös nu men aa, hur dom runt om mig egentligen mår.
6 kändisar du tycker är snygga- one direction (räknar dom som en), justin bieber, zac efron, chace crawford, elyar fox, jack & finn harries finns massa fleeer. svenska: eric saade, anton ewald, oscar zia, oscar enestad, darin, axwell.
5 saker du aldrig skulle vilja göra- hoppa bungyjump, åka till månen, äta kryp/sniglar, bada där det finns hajar/pirajor i närheten, snusa haha
4 saker du köpt den senaste månaden- skjorta, strumpor, mat&fika, glasögonfodral lol.
3 sätt att få dig att le/skratta- dåliga skämt bilder, när någon annan asgarvar, personer som är snälla hihi.
2 gamla favoritlåtar- low-florida still loving it-eric saade (inte så jättegamla & inte "favoriter" men ädnå)
1 sak folk inte visste om dig- jag har snabb matsmältning & magkatarr vilket gör att jag ofta är hungrig/har ont i magen.
 



ANTON EWALD
Publicerat den

 
thats meee ----> han kollar på mig lol.
 
 
 
 alltså gud förlåt för världens sämsta kvalite på denna bild lol.
 
Vi var ju som sagt och såg Anton Ewald för typ 1 timma sen. Har typ skrivit om det här 3/4 gånger nu på bloggen haha. soriiiii.
Men det var jättebra, han är superduktigt på att sjunga och han var snygg & snäll också (även om han bara sa varsegod hahaha) men fick singnerad en plånboksgrej hah,den var billigast typ! 
Sen så var vi lite sneaky och fick bild med han när han åkte iväg heheh. dock kolla han in i fannys kamera och inte min men det struntar vi i :D
En jätebra kväll helt enkelt! 
 



down to the city
Publicerat den

 
 
Hej! Nu ska Fanny Annalisa och jag ner till stan för att kika runt lite och sen kommer anton ewald dit heheh. Så vi lär ju hänga där ett tag. 
Igår kväll tog vi cyklarna och satte oss vid kanalen och åt glass, Emma kom förbi en stund och snackade också, riktigt mysigt! 
 
Nej nu måste kag gå, ha en bra kväll hörrni! 



she will never be the same
Publicerat den

Varför är han så perfekt?
 
 Hej!
idag är det en sån där jobbig dag när det är jättefint väder och varmt men jag vill bara vara inne och kolla på film istället. Jag som ville att det skulle regna idag haha :( har iallafall precis bytt om från myskläderna (ja ni märker ju hur mycket jag gjort idag) och packat alla mina saker och snart ska jag väl cykla bort till pappa. Min väska är seriöst dubbelt så tung än vanligt så kommer dö x4 påvä hem. Jaja nu ska jag ta tag i mitt liv, vi hörs senare puss & kram!



svensk sommar
Publicerat den

 
Hej igen! Förut cyklade Annalisa och jag till varamon för att bada & sola (obviously) men när vi kom dit blev det jättemolnigt men vi badade ändå, det var dock ganska kallt. Sen jag kom hem har det öst ner regn och åskat och blixtrat. Nu har det lugnat ner sig så mamma och jag sitter nu och kollar på sommarkrysset, funkar det också! ha en bra kväll puss!



SUMMER
Publicerat den

 
 
Hej! Ligger och solar hemma hos pappa. Är supervarmt idag men det blåser ganska mycket :( har precis badat också, sjukt skönt att ha en pool haha! hörs senare kompisar!



everything that kills me makes me feel alive
Publicerat den

Hej på er! Idag har jag solat & badat för den mesta delen, har varit superbra väder idag! 
Nu håller vi på att grilla och senare vet jag inte vad jag ska göra. Nån dag framöver tror jag anton ewald kommer hit så ska försöka få med Annalisa eller Fanny på deee eheheh
det var allt jag hade att säga för tillfället!
puss&kram
 
 
 
 



MAKEUP
Publicerat den


/H&M ögonbrynspenna light brown/Loreal paris telescopic mascara/benefit hoola bronzer/Loreal paris le blush rouge/nivea lip butter/
 
Nu på sommaren använder jag inte smink varje dag för det är ett perfekt tillfälle för huden att andas och vila från det. Sen så är det ju inte så bra om man solar/badar med smink heller! Men när jag väl anväder det så är det dessa produkter (oftast) som jag använder på sommaren!
 



1 AUGUSTI
Publicerat den

Hejsan! Idag är det redan 1 augusi, shit vad denna sommar gått fort! Om ynka 19 dagar börjar jag skolan, dock har jag ingen ångest för varken det eller att sommaren snart är slut som många verkar ha hehe!
Kanske beror på att vi drar till Bulgarien i slutet på denna månad också hihi. Ska bli sååå skönt, var längesen jag var utomlands nu ju!
Idag har jag iallfall inte gjort någonting än. Är så konstigt trött och känner mig allmänt seg. Har inte ens bytt om än...vet inte varför jag blir så trött vissa dagar :( Får se om jag orkar gå ut och sola lite sen, dock blåser det ju..jaja, nu när jag ändå sitter vid en dator ska jag fixa några "riktiga" inlägg hehe. 
 
hörs senare! puss.
 
 



i cant hold back
Publicerat den

Hej på er! jag vet, jag suger på att uppdatera men idag har jag varit ganska upptagen. Jag har hängt med alla djur på Borås djurpark/zoo nämligen! Var där med mamma och Elin lite spontant. det är väl alltid kul att kolla på djur som, gör...ingenting? Nej jag tycker inte det är superkul direkt men vi stannade i Borås över dagen och gick i lite affärer och så också sen tog vi vääärldens omväg hem för att se lite annat. 
 
Nu ikväll tog Fanny och jag en kvällspromenad och snackade lite. Imorgon hänger vi troligtvis vid poolen, yey puss&kram